Pravno obvestilo

Spletno stran Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomo─Źke (v nadaljevanju: Agencija) smo oblikovali z namenom, da ┼íir┼íi javnosti omogo─Źimo dostop do informacij o Agenciji in njenem delovanju. 

Vse vsebine, objavljene na spletnih straneh Agencije so last Agencije in so informativne narave. Agencija se bo po najbolj┼íih mo─Źeh trudila zagotavljati resni─Źne, zanesljive in kakovostne podatke.

Agencija ne jam─Źi in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo to─Źnost, uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Agencija ne odgovarja za ┼íkodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij, uporabe ali nezmo┼żnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakr┼ínekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu, so predmet avtorske za┼í─Źite po predpisih o avtorskih in sorodnih pravicah.

Agencija si pridr┼żuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

─îeprav spletna stran omogo─Źa povezave na druge strani, Agencija ne odgovarja za vsebino in pravilnost podatkov na teh straneh.   

Agencija se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki spletnega mesta, ravnala v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Scroll to Top