Prvi vpis proizvajalca, poobla┼í─Źenega predstavnika proizvajalca, proizvajalca pripomo─Źka po meri

Vlogo za registracijo poslovni subjekti oddajo elektronsko preko portala Slovenske poslovne to─Źke (SPOT) ali fizi─Źno z vlogo poslano na JAZMP.

Za oddajo elektronske vloge potrebujete digitalno potrdilo in registracijo v SI-PASS!

V imenu podjetja/poslovnega subjekta lahko elektronsko vlogo odda tudi zakoniti zastopnik ali njegov poobla┼í─Źenec, ki pa mora najprej urediti pooblastilo za postopek.┬áPovezava do pridobitve pooblastila prek portala SPOT se nahaja tukaj.

Vlogo┬áobravnava JAZMP┬áin po zaklju─Źenem postopku poslovnemu subjektu izdala digitalno podpisano potrdilo o registraciji. Poslovni subjekti potrdilo o registraciji prejmejo na elektronski naslov naveden na vlogi.

Elektronska vloga preko portala SPOT:

Navodila za izpolnjevanje elektronske vloge na portalu SPOT najdete tukaj.

Po prejemu vloge, JAZMP vlogo reši, o rešitvi pa obvesti osebo, ki je izpolnila oz. oddala vlogo.
Prav tako predlagatelj na elektronski naslov prejme digitalno podpisano po
trdilo o registraciji poslovnega subjekta v Register poslovnih subjektov s sede┼żem v Republiki Sloveniji, ki opravljajo dejavnost na podro─Źju medicinskih pripomo─Źkov.

Fizi─Źna vloga:

V izjemnih primerih, ko poslovni subjekt ne posluje s kvalificiranim digitalnim potrdilom, je mo┼żno oddati vlogo tudi na fizi─Źnem obrazcu. Le-ta mora biti podpisan s strani osebe poobla┼í─Źene za zastopanje v podjetju.

Izpolnjen obrazec posredujete na JAZMP, Sloven─Źeva 22, 1000 Ljubljana po navadni po┼íti ali osebno v poslovnem ─Źasu.┬á

Stroški postopka

Stroškov postopka ni.

Scroll to Top