Prva registracija distributerja oz. uvoznika medicinskih pripomo─Źkov

Vlogo za registracijo poslovni subjekti oddajo elektronsko preko portala Slovenske poslovne to─Źke (SPOT) ali fizi─Źno z vlogo poslano na JAZMP.

Za oddajo elektronske vloge potrebujete digitalno potrdilo in registracijo v SI-PASS.

V imenu podjetja/poslovnega subjekta lahko elektronsko vlogo odda tudi zakoniti zastopnik ali njegov poobla┼í─Źenec, ki pa mora najprej urediti pooblastilo za postopek.┬áPovezava do pooblastila prek portala SPOT se nahaja tukaj.

Vlogo┬á obravnava JAZMP┬á┬áin po zaklju─Źenem postopku poslovnemu subjektu izdala digitalno podpisano potrdilo o registraciji. Poslovni subjekti potrdilo o registraciji prejmejo na elektronski naslov naveden na vlogi.

Elektronska vloga:

Navodila za izpolnjevanje elektronske vloge na portalu SPOT najdete tukaj

Po prejemu vloge, JAZMP vlogo reši, o rešitvi pa obvesti osebo, ki je izpolnila oz. oddala vlogo.
Prav tako predlagatelj na elektronski naslov prejme digitalno podpisano po trdilo o registraciji poslovnega subjekta v Register poslovnih subjektov s sede┼żem v Republiki Sloveniji, ki opravljajo dejavnost na podro─Źju medicinskih pripomo─Źkov.

Fizi─Źna vloga:

V izjemnih primerih, ko poslovni subjekt ne posluje s kvalificiranim digitalnim potrdilom, je mo┼żno oddati vlogo tudi na fizi─Źnem obrazcu. Le-ta mora biti podpisan s strani osebe poobla┼í─Źene za zastopanje v podjetju.

Izpolnjen obrazec posredujete na JAZMP, Sloven─Źeva 22, 1000 Ljubljana po navadni po┼íti ali osebno v poslovnem ─Źasu.┬á

  • Vloga distributerja oz. uvoznika medicinskih pripomo─Źkov –┬áObr. 687-02

Stroški postopka

Stroškov postopka ni.

 

Scroll to Top